Ауторски и уреднички тимови брижљиво су припремили наставне садржаје који су усклађени са променама у Плану и програму наставе и учења и који су у потпуности прилагођени савременој настави оријентисаној на исходе. Уз ове садржаје припремили смо бројне погодности за професоре, које ће учинити ваша предавања динамичнијим, смањити време потребно за припрему часа и пружити вам додатну подршку пред свакодневним професионалним изазовима.

 

Због велике заинтересованости коју сте показали, „отворили” смо за прелиставање последњу трећину нашег новог уџбеника из историје за други разред средње школе, како бисмо вам у што већој мери олакшали рад и спровођење наставе на даљину.

 

ПРЕЛИСТАЈТЕ УЏБЕНИК - ИСТОРИЈА 2

 

Погодности за професоре који користе наше уџбенике у реализацији наставе укључују:


» бесплатан примерак уџбеника
» нови савремени дигитални уџбеник за историју
» Образовну академију, бесплатни акредитовани програм едукације за професоре

Издавачка кућа „Фреска” је за 2020/21. припремила дигитални уџбеник историје за први разред средње школе, водећи се решењима која већ неколико година успешно примењује у стварању дигиталних наставних садржаја за основну школу. У припреми је и дигитални уџбеник историје за други разред средње школе, који ће се у настави користити од школске 2021/22. године.

   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈА НОВИХ УЏБЕНИКА ИСТОРИЈЕ

ЗА ПРВИ И ДРУГИ РАЗРЕД

 

 

 

Издавачка кућа Фреска

Маршала Бирјузова 3-5, Београд, Србија

Телефон:+381 11 405 6164,  Факс:+381 11 405 6164

Copyright © 2018 Издавачка кућа Фреска Designed by Ivana Dj